Seneste nyheder

Kibera 2018: Det længeventede gensyn

No comments

I dag har jeg tilbragt dagen hos Mirror of Hope og deltaget i deres Holiday Programme. Børnene møder kl. 9 og får en briefing om dagens program. Derefter serverer Mirror of Hope morgenmad for børnene – og senere frokost – i et forsøg på at give dem tre måltider dagligt imens de er hjemme (for de fleste, er det dog de eneste to måltider de får).

Dagens program bestod af lektiehjælp. Ved nærmere gennemlæsning af børnenes karakterer har vi kunne observere, at der er behov for ekstra hjælp. Børnene blev derfor bedt om at fortælle os hvad de er gode og mindre gode til. På den måde kan de søge hjælp hos hinanden og vi vil forsøge at stille mere lektiehjælp til rådighed i de fag som majoriteten kæmper med.

Til sidst fik jeg lov til at hive “vores” unge til side til en god snak. Her talte vi om vigtigheden af at de beder om hjælp og fortæller os, hvis de har problemer med et fag. Til sidst kunne de fortælle mig, at jeg havde taget en lille smule på, var blevet brunhåret – i stedet for sorthåret – og så markant anderledes ud med briller. Skønt vi fik åbnet op for ærligheden.

Monique DjarnKibera 2018: Det længeventede gensyn

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *